Agencija za građevinske usluge

O nama

Neml je agencija za građevinske usluge, koja ima za cilj pružiti vam asistenciju i veliki broj usluga kroz cijeli proces gradnje ili renovacije, štedeći vaše dragocijeno vrijeme, davajući adekvatne savjete i pružajući kvalitetnu edukaciju od strane naših stručnjaka.

Da li vam je dosta raznih ”majstora” svog zanata, loših preporuka i plaćanja za nešto što nije odrađeno kako treba?

Mi vas spajamo sa isključivo najboljim i najprovjerenijim izvođačima, kao i dobavljačima kvalitetnog građevinskog materijala po pristupačnim cijenama.

USLUGE ZA VAS

Građevinske usluge

Neml nudi preko 20 različitih građevinskih usluga kao što su građevinski radovi, zidarski radovi, podopolagački radovi, instalacije i mnoge druge, uključujući i dodatne usluge kao što su: asfaltiranje, iskopi, rušenje i stolarstvo.

Trebate uslugu od temelja do krova? Neml pokriva praktično sve, po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

UZ NAS DO Z VAŠIH ŽELJA

Renovacija i adaptacija stanova

Ono po čemu je Neml posebno prepoznatljiv jeste renovacija i adaptacija stanova, te smo u proteklih par godina renovirali preko 50 stanova širom Sarajeva. Učestvovali smo u izgradnji Sarajevo Tower-a, također kao pod izvođači na River Walk-u (koja je trenutno najveća zgrada na Ilidži), u poslovnici Relax Rooms u Importanne centru, kao i na projektu kompanije Al Zarooni vikend naselja koje se sastoji od 19 stambenih objekata, i mnogih drugih.

OD TEMELJA DO KROVA

Saradnja sa najboljim i najpouzdanijim kompanijama

Neml surađuje isključivo sa najpoznatijim i najpouzdanijim kompanijama, odnosno izvođačima radova i dobavljačima građevinskog materijala.

EDUKACIJOM DO CILJA

Edukacija

Vršimo edukaciju u raznim segmentima gradnje, renovacije i detaljnog planiranja i realizacije projekata. Također vršimo edukaciju o potrebnoj dokumentaciji  za pribavljanje građevinske, urbanističke i upotrebne dozvole, kao i ostale dokumentacije koja je neophodna pri građenju.

Ono što u budućnosti planiramo raditi jeste i organizovanje radionica i seminara u našim učionicama posebno namijenjenim za edukaciju ljudi, buđenjem svijesti o opštim procesima gradnje, radeći korak po korak. Cilj nam je da vas usmjerimo u pravom smjeru preko naših stručnjaka, inžinjera i majstora u raznim poljima građevinskih usluga.

PODRŠKA

Korisnička podrška

Ukoliko trebate savjete kako i odakle početi sa realizacijom vašeg projekta, Neml je tu za vas. Ne dozvolite da vas neprofesionalne i nestručne osobe usporavaju i sputavaju u vašim poslovima i projektima.

Ono što je specifično za Neml jeste i konsultacija koju nudimo bezuslovno svim ljudima, kroz koje vam nudimo najbolja i najadekvatnija riješenja, najbolje izvođače i konkretne i precizne upute pomoću kojih ćete uštediti vrijeme i novac, i to potpuno BESPLATNO!

Punomoć

Neml također može primiti punomoć od strane svojih klijenata i umjesto njih riješavati potrebnu dokumentaciju i svega što vam je potrebno, što će vas poštediti mukotrpnih stajanja u redovima, brojnih odlazaka u razne ustanove čiji su uposlenici nerijetko nepristupačni kada je u pitanju edukacija i dijeljenje potrebnih informacija.